Mijn vertegenwoordiging bij FIABCI betreft de vakgebieden vastgoedmanagement en makelaardij.FIABCI, de Internationale Vastgoedfederatie, is een wereldwijd zakelijk netwerk van vastgoeddeskundigen. FIABCI verzorgt toegang en kansen voor vastgoeddeskundigen die geinteresseerd zijn in het vergroten van kennis, delen van informatie en internationaal zakendoen met elkaar. Met leden in 65 landen, inclusief 100 professionele verenigingen, 65 opleidingsinstituten en 3000 individuele leden van alle beroepsgroepen in de vastgoedsector is FIABCI de meest representatieve organisatie in de vastgoedsector van de wereld en heeft een speciale adviesfunctie bij de Economische en Sociale Raad van de Verenigde Naties (ECOSOC).

 

FIABCI Nederland is de Nederlandse afdeling van FIABCI en bestaat uit makelaars, taxateurs, vastgoedmanagers, beleggers, juristen, fiscalisten, notarissen, architecten, projectontwikkelaars, consultants, verzekeraars, stedenbouwkundigen, alsmede opleidingsinstituten.

De vier Wereldraden (Vastgoedmanagers, Makelaars, Ontwikkelaars & Beleggers en overige Deskundigen) vertegenwoordigen alle vastgoedcategorieën, van commercieel vastgoed en woningen tot agrarisch en recreatief vastgoed. Wereldwijd vertegenwoordigt FIABCI vastgoedprofessionals in de regio’s Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Asia Pacific en Europa.

Helpfull Links

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op indien u vragen heeft over onze dienstverlening.

E info[at]noordam.com

T 020-7165673

Business Hours

Call us at 020-7165673 in the Netherlands or at (305) 709 0548 in the U.S.A.

  • Monday-Friday: 9am to 5pm
  • Saturday & Sunday: closed

mod_eprivacy nl